toto

Alam Permainan Memperkenalkan Slingo Cleopatra

Syarikat itu telah mencipta semula Cleopatra klasik di bawah mekanik Slingo yang maju dan proprietariAlam Permainan Memperkenalkan Slingo CleopatraSumber Imej: Gaming Realms
Gaming Realms telah mengembangkan portfolio Slingonya dengan pantas , mencari untuk mendapatkan perjanjian pelesenan dan perkongsian baharu yang terkenal. Perkongsian terbaharu sebegitu diwujudkan dengan IGT yang telah membenarkan permainan bertemakan Mesir yang ikonik, klasik dan kegemaran pemain untuk ditayangkan dalam imej Slingo.

Mencipta semula Klasik IGT dalam Imej Slingo
Permainan asal berprestasi tinggi akan mendapat nafas baharu dan akan mendapat manfaat daripada populariti mekanik Slingo dengan pemain. Pemain boleh mendaki melalui tangga hadiah yang memegang ganjaran yang semakin meningkat.

Slingo Cleopatra juga dilengkapi dengan mekanik pengumpulan baharu yang akan datang dengan lebih banyak putaran percuma apabila pemain menaiki tangga. Ini akan membantu pemain dengan mencetuskan Putaran Bonus serta mengakses pembayaran yang lebih baik, butiran syarikat dalam siaran akhbar.

Gaming Realms juga telah menggunakan ciri dan simbol liar untuk membantu mendorong interaksi pemain dan memberi ganjaran kepada pemain semasa mereka maju melalui permainan. Simbol putaran percuma juga memberikan putaran percuma semasa anda terus maju ke atas pada tangga hadiah.

Pusingan bonus diilhamkan oleh tajuk asal Cleopatra dan ia dimainkan pada persediaan 5×3-grid berbanding permainan asas yang merupakan persediaan 5×5-grid. Pemain juga akan menikmati simbol biasa semasa mereka bermain, termasuk Eye of Horus, Pharaohs, dan Scarabs, antara lain dengan 20 paylines untuk diperiksa dan dinikmati.

Pengarah produk Gaming Realms Hans Winkelmann mengalu-alukan peluang https://benunderwood.com/ untuk membawa dan menggabungkan mekanik Slingo ke dalam permainan klasik abadi IGT. Winkelmann selanjutnya mempunyai ini untuk menambah:

Permainan yang terbukti, tema Mesir yang sangat digemari, dan unsur-unsur interaksi pemain digabungkan bersama untuk mencipta tajuk yang akan menarik minat peminat baharu dan sedia ada siri Cleopatra IGT. Kami sangat teruja melihat impak permainan ini terhadap pemain di seluruh dunia.

Pengarah produk Gaming Realms Hans Winkelmann
Mengembangkan Jejak Slingo dengan Perkongsian Asal
Gaming Realms telah meningkatkan dengan ketara populariti mekanik dan produk Slingonya. Syarikat itu memeterai perjanjian pelesenan yang bercita-cita tinggi dengan TAITO Corporation , yang membenarkan pembekal produk iGaming untuk membangunkan tajuk Slingo berjenama SPACE INVADERS yang sedang ditambah pada portfolionya, dan boleh diakses oleh pengendali rakan kongsi.