toto

NFL Sunday Bettors Terpegun dan Keliru dengan Wild Endings

Ahad adalah keputusan yang bercampur-campur untuk peminat dan petaruh NFL . Salah satu kelebihan terbesar ialah Tampa Bay Buccaneers pastinya bukan pasukan yang sama seperti tahun lepas.

Tampa Bay Buccaneers
Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady (12) lambat bangkit selepas dipecat Pengeluaran SGP dalam perlawanan pasukan menentang Green Bay Packers. The Buc kalah dalam satu daripada beberapa kekalahan dari Ahad. (Imej: Associated Press )
Bucs terlupa bahawa mereka perlu bermain bola sepak pada hari Ahad. Mereka akhirnya menyedarinya lewat pada suku keempat, tetapi sudah terlambat. Tom Brady bukan dirinya sendiri ketika menghadapi Green Bay Packers dalam permainan yang penuh dengan pusing ganti.

Dia meletakkan 271 ela ketika dia menyempurnakan 31 daripada 42 hantaran, tetapi ia tidak cukup dekat untuk memberi kesan. Enam mata dalam tiga suku – kedua-duanya gol di luar padang – menunjukkan had serangan Tampa Bay musim ini apabila mereka bergerak ke kedudukan 2-1.

Permainan itu tidak cantik di kedua-dua belah pihak. Bucs akhirnya menjaringkan TD lewat di tempat keempat untuk mendapatkan kedudukan untuk mengikat mata. Ketika detik permainan semakin berkurangan seperti penggera yang memekakkan telinga, percubaan penukaran dua mata yang lemah gagal dengan teruk, menyebabkan Bucs tewas 14-12.

Serangan dan pertahanan Tampa kedua-duanya tidak berkesan pada separuh masa pertama tetapi mula mendapati diri mereka pada separuh masa kedua. The Packers tidak dapat masuk ke dalam dewan selepas separuh masa, walaupun QB Aaron Rodgers mempunyai permainan yang agak mantap. Dia menyempurnakan hantaran bernilai 255 ela di udara, tetapi Green Bay tanpa jaringan selepas rehat.

Permainan tidak menghampiri 42 over/under. Tetapi petaruh yang mengambil Packers pada penyebaran tidak merungut tentang hasilnya. The Packers kini berdepan New England Patriots, manakala Bucs akan menentang Kansas City Chiefs.

Tua Menolak Melepasi Bil
Tendangan punggung yang akan dibincangkan sepanjang musim ini tidak melemahkan mood di bilik persalinan Miami Dolphins. QB Tua Tagovailoa, walaupun dengan keluar singkat dari permainan selepas pukulan kasar, keluar dan melakukan apa yang dia tahu dia boleh lakukan. Dia mengetuai Fins untuk menewaskan Buffalo Bills 21-19. Miami kini menguasai AFC East dengan rekod 3-0.

The Bills tidak boleh menyalahkan kerugian kepada QB Josh Allen. Dia terbakar sepanjang permainan. Pertahanan Miami memberi tekanan pada masa yang tepat untuk menyekat Bills.

The Fins menang walaupun pukulan oleh Thomas Morstead memantul dari bahagian belakang Trent Sherfield lewat di bahagian keempat. Itu memindahkan Bil ke dalam masa dua selepas mereka pulih untuk keselamatan. Walau bagaimanapun, mereka tidak dapat berbuat apa-apa dengan minit yang tinggal pada jam itu.

Buku sukan menjangkakan Buffalo akan menang dan juga menjangkakan markah yang lebih tinggi. Bettors yang mengambil underdog dan underdog muncul di atas.

Bills mungkin berasa lebih sakit daripada kehilangan. Penyelaras serangan Ken Dorsey bertindak balas apabila Buffalo cuba membuat sesuatu berlaku dengan Result SDY masa yang semakin suntuk. Semasa mengamuk, dia memecahkan tablet yang dibekalkan liga yang ditangkap oleh kamera. Insiden itu berlaku hanya seminggu selepas NFL memberi amaran kepada pasukan untuk menjaga peralatan yang dikeluarkannya dengan lebih baik dan boleh mengakibatkan denda.

Underdog Terus Menarik
NFL Minggu 3 telah menyampaikan enam kemenangan underdog, termasuk Tennessee Titans yang mengecewakan Las Vegas Raiders. Sejak awal musim, pasukan yang tidak diunggulkan mempunyai larian yang baik, walaupun minggu ini menyaksikan lebih banyak pemain kegemaran dipukul berbanding dua minggu pertama.

Daripada underdog yang meraih kemenangan setakat ini, lima melakukannya di kawasan mereka. Selain itu, kini hanya terdapat dua pasukan yang masih Keluaran HK mencari kemenangan pertama mereka. Raiders masih mempunyai telur angsa dalam lajur kemenangan, begitu juga dengan Houston Texans.

Houston, walau bagaimanapun, sekurang-kurangnya mencatatkan keputusan seri. Di hujung spektrum yang lain, terdapat lima pasukan yang masih belum tewas.

Pasukan bawah mendarat dalam lapan daripada 15 perlawanan yang dimainkan setakat minggu ini. Itu lebih rendah sedikit, pada 53%, daripada 60% yang ditemui pada Minggu 1 dan 2, tetapi masih tinggi. Over/under terus menurun di seluruh perlawanan liga kerana pasukan gagal memenuhi jangkaan buku sukan.