slot online

Petua untuk Kekal Positif sebagai Gimnas

Ini adalah maklumat umum dan tidak boleh dikelirukan dengan nasihat. Bercakap dengan profesional untuk semua keperluan kesihatan anda dan dapatkan nasihat mereka. Kanak-kanak perlu berada di bawah pengawasan orang dewasa pada setiap masa. Kami menafikan semua liabiliti untuk sebarang bahaya fizikal akibat daripada maklumat di laman web ini. Untuk maklumat lanjut lihat penafian dan dasar privasi kami.

Mari kita nyata – kepositifan kadangkala merupakan satu pemikiran yang sukar untuk dicapai. Sama ada anda baru dalam dunia gimnastik atau gimnas berpengalaman, fikiran dan minda negatif boleh menjalar di mana-mana peringkat dalam permainan. Kami memutuskan untuk mengumpulkan senarai ringkas 5 petua untuk membantu anda kekal positif sebagai seorang gimnas.

1. Menyedari bahawa kemunduran adalah sebahagian daripada perjalanan

Kita semua pernah mendengar bahawa kadang-kadang kita pergi dua langkah ke hadapan hanya untuk mundur satu langkah, bukan? Ini juga merupakan peraturan yang perlu dijalani dalam gimnastik. Ada kalanya kita akan membuat beberapa kemahiran dengan mudah, melaksanakannya dengan sempurna tanpa sebarang masalah. Kemudian, secara tiba-tiba, secara tiba-tiba, kita sama ada mengalami gangguan mental atau sesuatu berlaku dan kita mempunyai hari cuti yang menyebabkan keyakinan kita goyah. Adalah penting untuk diingat bahawa ini adalah sebahagian daripada perjalanan. Anda akan membuat kemajuan, anda akan mundur atau terlanggar jalan…tetapi itu semua sebahagian daripada perjalanan. Semuanya adalah sebahagian daripada proses pembelajaran. Ia berlaku kepada semua orang, jadi ikut arus. Menyedari bahawa ia akan berlaku dan hanya belajar menari dengan pasang surut.

2. Fokus pada sejauh mana anda telah datang

Terlalu mudah untuk melihat gimnas peringkat tinggi dan berharap anda berada di tahap mereka. Ia juga mudah untuk berasa seperti anda tidak membuat kemajuan, terutamanya jika anda sama ada mengalami kesukaran untuk mempelajari sesuatu kemahiran. Mungkin rakan sepasukan anda mengambil kemahiran lebih cepat daripada anda dan anda semakin tawar hati. Apabila ini berlaku, luangkan sedikit masa untuk menulis senarai kemahiran yang anda boleh lakukan. Saya yakin senarai itu JAUH lebih lama daripada yang anda sedari apabila anda mungkin memberi tumpuan pada masa depan dan bukan pada sejauh mana anda telah datang!

3. Tukarkan percakapan diri negatif anda kepada cakap diri positif

Cakap diri negatif – suara kecil yang mengomel yang memberitahu anda bahawa anda tidak cukup baik, tidak cukup berbakat, dsb. Jangan dengar! Nah…anda boleh mendengarnya supaya anda boleh mengubah apa yang dikatakan oleh suara kecil itu menjadi kenyataan yang positif. Sebagai contoh, “Saya tidak akan mendapat yurchenko saya!” ke dalam, “Saya belum menguasai yurchenko saya lagi, tetapi pemasa saya semakin baik!”.

4. Tetapkan matlamat kecil yang boleh anda capai

Selalunya kita melihat matlamat gambaran besar. Jangan salah faham – matlamat gambaran besar adalah indah dan kita semua memerlukannya. Ia sama pentingnya, untuk menetapkan matlamat kecil yang boleh dicapai. Ini bukan sahaja membina keyakinan anda, tetapi jika anda mencapai matlamat kecil, anda pastinya membuat kemajuan ke arah matlamat gambaran besar anda.

5. Abaikan pendapat negatif orang lain tentang anda

Nancy yang negatif sentiasa akan mempunyai pendapatnya, tetapi perkara yang menarik ialah ia tidak kira apa yang dia fikirkan. Apa yang penting ialah cara anda melihat diri anda. Sudah tentu, anda hanya manusia dan kadangkala cara orang lain melihat kami akan mengganggu anda, tetapi akhirnya pendapat Negatif Nancy tidak menentukan siapa anda. Selagi anda kekal setia kepada ANDA, itu sahaja yang penting. Adalah penting untuk mengetahui nilai anda dan menghormatinya; selebihnya akan jatuh ke tempatnya. Teruskan menjadi anda yang hebat seperti yang kami tahu anda!

Catatan Berkaitan:

totobet sgp pengeluaran

pengeluaran sidney sidney

sdy hari ini

angka hk keluar hari ini

pengeluaran hk