slot online

WAG Juniors Untuk Tonton di Antalya

Isabella Aja

Wanita itu memulakan saingan mereka pada kejohanan dunia remaja kedua di Antalya, Turki esok, bermula dengan enam subbahagian pertandingan berpasukan dan kelayakan individu.

Seperti pertandingan lelaki, sesi esok tidak akan disiarkan secara langsung, tetapi perlawanan akhir akan disiarkan secara langsung di YouTube FIG dan anda boleh mengikuti skor secara langsung melalui Longines.

Pasukan Teratas untuk Diikuti

Wanita dari Amerika Syarikat datang ke dunia remaja sebagai pilihan berat selepas memenangi gangsa pada pertandingan sulung empat tahun lalu. Dengan juara Piala Musim Sejuk tahun ini Hezly Rivera dan pemenang pingat perak seluruh negara tahun lepas Jayla Hang mengetuai pasukan bersama Izzy Stassi, yang baru-baru ini berpindah ke Buckeye dan menduduki tempat kedua di belakang Rivera pada pertemuan percubaan awal bulan ini, pasukan ini sangat baik- seimbang merentasi keempat-empat acara dan mempunyai gabungan hebat kesukaran yang kukuh, pelaksanaan yang bersih dan persembahan yang menarik yang sukar dipadankan.

Dengan Rusia, penyandang juara dunia remaja, tidak dapat bersaing dan dengan China kelihatan agak lemah daripada yang kita jangkakan, selebihnya podium terbuka luas, tetapi saya bertaruh pada Jepun sebagai mengambil salah satu pingat. Jepun didahului oleh Yamaguchi Sara, yang berada di kedudukan kelapan, yang menduduki tempat kelapan di Piala NHK tahun lalu, menjaringkan gol yang sama dengan pemain senior yang menyertai pasukan dunia dan mencatatkan markah terbaik di atas rasuk dan lantai, sebelum menang. gelaran rasuk dan lantai kebangsaan di Kejohanan Acara Seluruh Jepun sebulan kemudian (menewaskan pemenang pingat emas dunia Ashikawa Urara pada bekas dalam proses).

Yamaguchi adalah seorang bintang dan juga harus menjadi penonton untuk perlawanan akhir yang menyeluruh, manakala Mizuno Mika harus mencatatkan markah yang besar di bilik kebal dan lantai dan Nakamura Haruka ialah seorang pekerja bar yang cemerlang yang juga mempunyai kemahiran yang cantik pada balok. Acara menonjol mereka membantu membatalkan acara yang lebih lemah untuk memastikan mereka bertahan di sekeliling, dan jika ketiga-tiga atlet digabungkan melakukan apa yang mereka mampu, saya akan menganggap mereka ancaman besar-besaran di sini, dan fikir mereka mungkin akan kecewa. untuk emas bergantung pada bagaimana keadaan untuk wanita AS.

Kedua-dua Itali dan Jerman kembali daripada persembahan pasukan yang hebat pada kedua-dua Euro dan EYOF tahun lepas, dan harus terus berada dalam campuran untuk podium di sini. Walaupun pasukan Itali agak berbeza daripada apa yang kita lihat tahun lepas selepas kebanyakan pemain muda terbaik pada tahun 2022 telah menamatkan pengajian ke peringkat senior, Julai Marano membawa pengalaman dan skor besar di bilik kebal dan lantai untuk membantu pendatang baharu Giulia Perotti – seorang atlet muda yang luar biasa dengan potensi besar sebagai serba boleh – dan Caterina Gaddi bersaing untuk pingat di sini. Untuk Jerman, bintang Helen Kevric kembali dengan salah satu program junior terbaik di dunia, dan jika dia berada dalam keadaan sihat sepenuhnya (yang boleh dipersoalkan berdasarkan prestasinya di Cabaran Pasukan Pokal DTB beberapa minggu lalu, walaupun saya berharap mereka menahannya sedikit di sana) dia mempunyai apa yang diperlukan untuk memimpin rakan sepasukan Marlene Gotthardt dan Silja Stöhr ke podium.

Jika tidak, pasukan kegemaran saya untuk menyelinap ke podium ialah Argentina, diketuai oleh Sukan Remaja Amerika Selatan dan pemenang pingat gangsa Pan Ams Isabella Ajalla dan juara keseluruhan Sukan Remaja Amerika Selatan, bilik kebal dan lantai Mia Mainardi. Terkenal dengan keseniannya, Ajalla harus menyumbang markah tertinggi pada palang, rasuk dan lantai, manakala Mainardi ialah seorang pekerja kebal dan lantai yang hebat yang juga berprestasi baik pada rasuk, walaupun dia agak tidak konsisten di sana pada masa lalu. Pasukan itu juga termasuk Emilia Acosta, yang berada di belakang dua yang lain secara keseluruhan tetapi mempunyai rutin pancaran yang indah dan boleh memberikan rutin penting sekiranya salah satu daripada yang lain goyah.

Jika tidak, pasukan dari China – menampilkan Jiang Shuxuan, Qin Xinyi dan Yu Hanyue – mempunyai banyak bakat tetapi tidak begitu sukar dilihat oleh program lain. Lazimnya, wanita China agak ketinggalan di bilik kebal dan lantai, tetapi boleh menebusnya dengan kerja hebat di palang dan rasuk, dan walaupun kumpulan atlet ini berpotensi dalam kedua-dua acara, ia tidak akan semudah itu untuk berpegang pada kedudukan teratas seperti masa lalu. Seperti lelaki, saya agak konservatif dengan anggaran saya di sini dan berharap mereka akan meningkatkannya sebaik sahaja mereka bertanding, tetapi saya fikir mereka perlu bergantung pada kesilapan daripada pasukan lain selain daripada melakukan kesilapan sendiri. seratus peratus.

Great Britain, Kanada dan Perancis sepatutnya mempunyai beberapa persembahan yang hebat. Abigail Martin – yang baru sahaja bergelar juara kebangsaan junior negaranya hujung minggu lalu – mengetuai pasukan Britain. Setelah bertanding di kedua-dua EYOF dan Euro pada musim panas lalu, dia membawa banyak pengalaman di samping kekuatan dan kemahirannya di bilik kebal dan lantai, manakala Jemima Taylor sememangnya cantik di atas rasuk dan lantai, dan Ema Kandalova mempunyai program yang konsisten di seluruh papan. Untuk Kanada, ketiga-tiga atlet – Cristella Brunetti-Burns, Victoriane Charron dan Zoe Tsaprailis – merupakan pemain yang kuat, dengan Brunetti-Burns seorang pekerja pancaran yang sangat berbakat. Bagi Perancis, yang paling menonjol ialah Lilou Viallat, seorang pemain serba boleh yang mempunyai potensi besar pada palang dan rasuk, manakala Ming van Eijken adalah pesaing utama bilik kebal, dan Lana Pondart harus mengimbangi mereka dalam semua acara.

Pasukan lain yang saya pertimbangkan untuk 10 teratas saya ialah Romania, Brazil dan Belgium. Orang Romania adalah ancaman pingat teratas pada pertemuan kontinental musim lalu, tetapi setelah kehilangan kebanyakan pemain junior terbaik ke peringkat senior, mereka mungkin akan mengalami penurunan yang agak besar tahun ini, manakala Brazil mempunyai beberapa pekerja rasuk dan lantai yang berbakat, tetapi ia tidak seperti mereka akan dapat mengatasi putaran bar yang lebih lemah. Belgium mungkin menarik – mereka bukan antara pasukan yang lebih kuat tahun lepas, tetapi ramai atlet mereka telah berkembang pesat dan boleh mengejutkan di sini dan menamatkan saingan lebih tinggi daripada yang saya jangkakan.

Individu Teratas untuk Diikuti

Di luar pasukan teratas, terdapat beberapa atlet daripada program pasukan yang lebih kecil atau bertanding di sini sebagai individu yang saya ingin lihat ke peringkat akhir individu.

Salah satu kegemaran saya ialah Vanesa Masova dari Czechia, yang merupakan pekerja bar yang menjanjikan dan kuat serba boleh dengan tahap kemahiran yang mantap dalam semua empat acara. Wiktoria Grzesikiewicz dan Maria Drobniak dari Poland kedua-duanya juga hebat dengan potensi 48+, dan saya sangat teruja untuk melihat apa yang Allanah Portalatin, yang berlatih di Parkettes tetapi mewakili Puerto Rico di peringkat antarabangsa, boleh capai di sini…dan Begitu juga dengan Amber Ward Wen Si dari Hong Kong, yang berlatih di Australia dan menduduki tempat keenam di peringkat kebangsaan di sana pada musim panas lalu.

Di pancaran cahaya, saya benar-benar menikmati juara keliling Balkan 2022 Mila Prpic dari Croatia dan Tatiana Tapia dari Panama, manakala di atas lantai, saya dapati Yali Shoshani dari Israel dan Colleen Hong dari Singapura sangat menarik, manakala Hwang Seohyun dari Korea Selatan adalah kumpulan tenaga dan kegembiraan untuk menonton.

Artikel oleh Lauren Hopkins

result sgp mlm ini

data pengeluaran sdy

keluaran sdy hari ini

angka keluar hk

www.totobet.com singapore